Diplomatski klub
Uncategorized

50 besplatnih tečajeva za studente za 50 godina “Srca”

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) ove godine obilježava 50 godina od osnutka i svoj rođendan želi proslaviti s najbrojnijom grupom svojih korisnika – studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

Zbog toga provode obrazovnu akciju pod nazivom „50 tečajeva za studente za 50 godina Srca“ kojom se studentima omogućava besplatno pohađanje tečajeva za koje se inače plaća naknada. Neki od njih su: Uvod u osnove programiranja, uvod u HTML, osnove rada s alatima za grafički dizajn i mnogi drugi. Tijekom razdoblja održavanja akcije svaki se student besplatno može prijaviti na jedan od tečajeva s popisa. U slučaju popunjavanja raspoloživih mjesta zainteresirani polaznici se mogu prijaviti na listu čekanja.

Na tečajeve se prijavljuje isključivo putem sustava za prijavu na tečajeve abc.srce.hr. Prijave se obrađuju prema redoslijedu pristizanja. Zainteresirani polaznici se na sustav za prijavu trebaju prijaviti uporabom elektroničkog identiteta iz sustava AAI@EduHr.

Raspored tečajeva bit će objavljem na stranici akcije, na kojoj će i nadalje objavljivati termine održavanja tečajeva u okviru ove akcije u svim sljedećim mjesecima. Tečajevi se održavaju u online okruženju uz vodstvo predavača. Za sudjelovanje na tečajevima potrebno je imati na raspolaganju računalo s omogućenim pristupom internetu, slušalice s mikrofonom te web-kameru (opcionalno).

Related posts

Svjetski ekonomski forum u duhu snažne podrške Ukrajini

Šime Jordan Kolega

ŠTO SE DOGAĐA U KAZAHSTANU? Novo proxy bojište ili interni obračun?

Dominik Matković

Rast inflacije u Hrvatskoj

Marsel Antunović

Leave a Comment