Diplomatski klub
Aktivnosti kluba Studentski kutak

Neformalne i zabavne aktivnosti Diplomatskog kluba

Naš Diplomatski klub osim organiziranja gostujućih predavanja te aktivnosti vezanima za diplomaciju i politiku, može se pohvaliti i dobrom organizacijom zabavnih odnosno neformalnih aktivnosti. Oformili smo i tim od par ljudi zadužen za team building.

Tako se možemo pohvaliti da smo organizirali brucošijadu za studente Sveučilišta Libertas, laser tag, putovanje u Italiju, večere, izlaske, uspon na Sljeme…
Sve u svrhu umrežavanja te stvaranja novih prijateljstava između naših članova.
Neke od naših neformalnih druženja možete pogledati u nastavku na fotografijama. 🙂Organizirali smo večeru u restoranu ”Batak” i uživali u klopi, nakon ugodnog druženja, večer smo nastavili u Rakija baru u još opuštenijoj atmosferi, inače Rakija bar je u zadnje vrijeme postala naša česta destinacija.

Organizirali smo Laser tag za nekolicinu članova kluba, na Zagrebačkom velesajmu.
Radi se o igri pucanja laserima, možda je najsličnija paintballu, samo što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera. Igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte.
Osim što je zabavna, preporučujemo je i onima koji žele napraviti nešto korisno za svoje tijelo, jer igra sagori velik broj kalorija u što smo se sami uvjerili 🙂
Otvorili smo Zagrebački Advent, i družili se u ugodnoj atmosferi uz (naravno) kuhano vino.
Srećom pa smo našli stol od gužve, pa nije bilo potrebno koristiti diplomatske vještine 🙂


Organizirali smo prvo zajedničko putovanje u Italiju. Na samome polasku nas je rastužila i zabrinula vijest da je samo sat vremena ranije Rusija napala Ukrajinu, međutim unatoč tome, zabavili smo se i lijepo proveli. Posjetili smo najstarije Sveučilište u Europi, ono u Bologni, kao i Firencu, Cinque Terre, Montecatini Terme, Pisu i Luccu.
Radujemo se sljedećim putovanjima kao i svim ostalim zabavnim aktivnostima Diplomatskog kluba!

Related posts

Predstavljanje kandidata za potpredsjednika/cu Diplomatskog kluba

admin

Prijavi se i postani član Diplomatskog kluba!

Šime Jordan Kolega

Kviz o Američkim predsjednicima

admin