Diplomatski klub
Aktivnosti kluba

Održana LinkedIn radionica

Izvor: Unsplash

Jučer smo imali gostujuće predavanje od strane studentice marketinga Anite Širole, koja nam je održala LinkedIn radionicu, te nas uvela u svijet poslovne društvene mreže LinkedIn. Dala nam je do znanja kako je to danas vrlo važna društvena mreža, prvenstveno zbog njene moći, jer nam pomaže pri povezivanju s raznim poduzećima i ljudima, a zatim i kako sebe predstaviti na toj društvenoj mreži, ali i kako iskoristiti sav potencijal te mreže. Sama društvena mreža LinkedIn postala je novi način na koji poduzeća regrutiraju svoje zaposlenike, te je jednostavan alat koji će nam pomoći pri pronalaženju posla ili studentske prakse.

Na početku radionice kolegica Širola naglasila je da je važno odrediti što volimo raditi, čime bismo se voljeli baviti, kako pomažemo svojim prijateljima, kako ćemo doći do našeg cilja, te koji su to koraci koji će nam pomoći pri dolasku do našeg cilja. Ukazala nam je na greške prilikom uređivanja profila i pokazala nam primjere dobrih profila, te smo na taj način dobili uvid kako bismo otprilike trebali urediti naše LinkedIn profile.  Istaknula je također da je svako iskustvo vrijedno iskustvo, bilo da je to radno iskustvo ili životno iskustvo.

I za kraj predavanja, studenti su imali priliku postaviti pitanja kolegici Široli, te smo čuli odlična pitanja kolegica i kolega i dobili još bolje odgovore od gđice. Širole.

U ime Diplomatskog kluba, zahvaljujemo se Aniti Široli na izdvojenom vremenu i na vrlo zanimljivoj i poučnoj radionici.

Related posts

Održana druga debata: legalizacija marihuane u Hrvatskoj – korak ispred svih ili…?

admin

Održano predavanje bivšeg veleposlanika u Rusiji prof. Bože Kovačevića

Robert Matijević

U Diplomatski klub primljeno više od 50 novih članova, uključujući 2 saborska zastupnika

admin

Leave a Comment