Diplomatski klub
Aktivnosti kluba

U Diplomatski klub primljeno više od 50 novih članova, uključujući 2 saborska zastupnika

Diplomatski klub otvorio je prijave za učlanjenje novih članova u klub, nakon tjedan dana otvorenih prijava svoj interes iskazalo je više od 50 studenata Sveučilišta Libertas ali i drugih fakulteta.
Ponosimo se da su našim članom postala i dva saborska zastupnika, Davor Dretar “Drele” i Vladimir Bilek također veoma aktivni članovi.
Ovako velikim interesom za učlanjenje pokazali smo svoju kvalitetu među studentskim udrugama u Zagrebu, te kroz godinu dana od svog osnutka, raznim aktivnostima zainteresirali velik broj ljudi koji nas prati putem društvenih mreža.
Ne sumnjamo da ćemo opravdati ukazano povjerenje.

Svi novi članovi sudjelovali su na sastanku upoznavanja, na kojem su mogli postaviti sva pitanja koji ih zanimaju u vezi Diplomatskog kluba i aktivnosti koje smo imali u prošlosti te onih koji nas čekaju u budućnosti.
Naš klub s ovim velikim proširenjem članova, sada broji čak 137 članova, studenata preddiplomskih i diplomskih studija te različitim generacijama. Ne sumnjamo da ćemo kroz formalne ali i one zabavne/neformalne aktivnosti koje organiziramo u klubu steći nova prijateljstva, te ovo studentsko putovanje učiniti još zabavnijim.

Related posts

Gostujuće predavanje agenta DEA

Marta Ferdebar

Predavanje održao bivši veleposlanik RH u Rusiji, prof. Božo Kovačević

admin

Održana druga debata: legalizacija marihuane u Hrvatskoj – korak ispred svih ili…?

admin